TICKET INFO

WAAROM MOET IK MIJN TICKETS PERSONALISEREN?

Alle populaire evenementen hebben te maken met organisaties en mensen die hun gekochte tickets proberen door te verkopen voor veel te hoge prijzen. Om dit te voorkomen, vragen wij de kaartkoper om hun tickets te personaliseren door middel van het invoeren van de gegevens van de persoon die het evenement zal betreden. Op deze manier zijn alle tickets beschikbaar tegen een eerlijke prijs en behoren de tickets tot een individuele ticket ontvanger. Wanneer je jouw bestelling hebt voltooid zal je een e-mail ontvangen met een directe link waarmee je de tickets kunt personaliseren voor Immortality Indoor.

HOE MOET IK MIJN TICKETS PERSONALISEREN?

Na het kopen van jouw tickets zal je een bevestigingsmail ontvangen met een overzicht van de bestelling. Deze email bevat nog niet de gekochte tickets. Voor het ontvangen van de gekochte tickets moeten deze eerst gepersonaliseerd worden. In de bevestigingsmail vind je meer informatie vinden over het personalisatie proces, zoals de datum tot wanneer het mogelijk is om je ticket te personaliseren.
Voor elk ticket moet je persoonlijke informatie invullen, zoals voor- en achternaam en het emailadres van degene die het evenement zal betreden. Ben je ervan bewust dat deze informatie uniek moet zijn voor ieder ticket. Vul om deze reden de naam gelijk aan de naam op een geldig identiteitsbewijs (paspoort, ID kaart).

Na het invullen van deze informatie zal je een e-mail ontvangen met jouw gepersonaliseerde tickets. Als je de tickets niet binnen 24 uur ontvangen hebt, neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic: customerservice@paylogic.nl.

TOT WANNEER KAN IK UITERLIJK MIJN TICKETS PERSONALISEREN?

De tickets hoeven niet per direct gepersonaliseerd te worden. In de bevestigingsmail van je bestelling vind je hier meer info over en staat vermeld tot wanneer het mogelijk is je tickets te personaliseren.

IK BEN VERGETEN MIJN TICKETS TE PERSONALISEREN, WAT KAN IK DOEN?

Neem contact op met de klantenservice van Paylogic via customerservice@paylogic.nl indien je vergeten bent om jouw ticket te personaliseren.

MOET IK EEN IDENTITEITSBEWIJS MEENEMEN NAAR HET EVENEMENT?

Ja, voor het betreden van een evenement kan de beveiliging vragen om een identiteitsbewijs, zodat gecontroleerd kan worden of de leeftijd en naam overeenkomen met de gepersonaliseerde ticket. Hou er rekening mee dat een kopie van het identiteitsbewijs ongeldig is.
In het geval je nog andere vragen hebben wat betreft de tickets, kun je contact opnemen met de klantenservice van Paylogic via customerservice@paylogic.nl.
Tickets
line-up
More info